Mihai Eminescu: "Biserica Ortodoxă e Mama Neamului Românesc"

Mihai Eminescu: "Biserica Ortodoxă e Mama Neamului Românesc"

Ofertă programe artistice. Nimic fără Dumnezeu!

Hristos a Inviat!

Bine aţi venit!

Ma numesc Florin Nan, anul acesta am sarbatorit deja cea de a 46-a aniversare:), locuiesc în Ploiesti , Prahova şi sunt actor liber profesionist. Vreau să vă spun că având ajutorul Domnului Hristos Cel ce a spus "Fără Mine nu puteţi face nimic", am alcătuit cateva
programe artistice sub forma unor recitale de poezie, proză şi ... nu numai:)

Detalii gasiti intrand pe link-ul continut de titlul fiecarui program.

Prezentat la Ploiesti, si alte foarte scurte fragmente prezentate tot la Ploiesti:), iar Ploiesti si Dridu:)


B) Staroste (Prezentator - Entertainer) pentru Cununii, Botezuri si alte Bucurii !:)

C) "Povestea lui Gheorghe Moţ"
-Deocamdata:) puteţi vedea imagini doar din spectacolele susţinute la Braşov, Valea Plopului, Cernauţi, Cluj-Napoca, Ploieşti si Sanpetru... si fragmente la Teliu, Bucuresti 2012, Sophia, iar Bucuresti:), Aiud si deDor

D) "Călătorie de suflet"
-Pentru moment:) va pot povesti:) cum a fost prezentat la Cluj-Napoca... si fragmente la Muzeul Satului, Fierbinti 2011, Fierbinti 2012, Bucuresti 2013, si deDor


F) Programul Moş Craciun pentru sarbatorile de iarna
Mosul a trecut printre multe alte locuri si pe la Radio As Suceava, McDonald's Romania, Bucuresti, Ploiesti ...

Urmând îndemnul Părintelui Nicolae (Steinhart) de la Rohia din cartea sa cu titlul "Dăruind vei dobândi" şi având în minte explicaţia Părintelui Arsenie Papacioc cel care spune că "Nu dai ce ai , ci dai ceea ce eşti", aş vrea să vă propun aceste modeste produse artistice ale mele, iar în cazul în care consideraţi că aceste programe sunt în spiritul a ceea ce aţi dori cândva să urmăriţi din postura de spectator sau să oferiţi într-o prestaţie live oricarui gen de public iubitor de Dumnezeu, de oameni si de tot ce ne inconjoara, pot fi contactat la nr. de tel. 0721810719 şi la adresa de e-mail florinnan@yahoo.com .

Vă multumesc!

Doamne ajută!


marți, 20 aprilie 2010

"Fabiola - Biserica din catacombe" Carte Audio


Nu mai pot sa tac si sa tin doar ptr mine si ptr cei cativa care au aflat despre aceasta Carte Audio la realizarea careia am luat si eu parte impreuna cu alti actori prieteni ai mei la ideea lui Daniel Serdaru teolog si artist totodata:)

S-a intamplat acum 2 ani intr-o zi de toamna cand dupa ce Afrodita, cea de care am mai pomenit si despre care sunt sigur ca o sa mai vorbim:), m-a sunat cu o seara inainte si mi-a propus sa vin a 2-a zi la inregistrari. Apoi ... toate parca au mers de la sine si dupa cateva luni de zile , cand eu cel putin imi cam pierdusem speranta:) , Daniel ne-a anuntat ca Fabiola a iesit de la fabrica de c.d.-uri si putem sa ne intalnim sa ne dea fiecaruia cateva exemplare. Sunt de fapt 3 c.d.-uri intr-un pachet . Nu vreau sa va spun ce impresii ne-a creat fiecaruia audierea, dar am inteles ca la magazinele unde a fost plasata spre vanzare s-a epuizat si a trebuit suplimentat numarul lor.

Mai multe despre ce contine puteti afla de pe GRUPUL ARTISTILOR CRESTINI ORTODOCSI cum l-a denumit Daniel:), link ce-l puteti gasi si in Lista mea de Bloguri de Suflet
, si sper ca nu se supara daca o sa "dau si eu putin din casa" postand atat coperta ei cat si distributia care e urmatoarea :

Mihai Popescu - povestitor
Afrodita Androne - Fabiola
Cerasela Constantin - Agnia si Cecilia
Doinita Craus - Lucina si Syra
Florin Nan - Sebastian si Fulvius
Bogdan Talasman - Corvinus si Torquatus
Daniel Serdaru - Pancratiu
Richard Bovnoczi - Quadratus si imparatul
Pr. Justinian Ciubotaru - diaconul Reparatus si magistratul Nicostrat
Emil Marinescu - prefectul Cromatiu.


Dar pentru o va face o impresie cat de cat despre cum "suna" o mica parte din "Fabiola" va invit sa si ascultati capitolul "Lupul si Vulpea", ce dureaza doar vre-o 6 minute si care se gasestea in cel de al ll-lea c.d. din pachet, unde pe langa Povestitor mai apar Fulvius si Corvinus.


Sperand ca v-am starnit putin interesul va indemn sa o cautati atat in magazinele de obiecte de cult cat si - din ce ma vazut eu pe internet - pe site-ul Libraria Sofia pentru ca sunt sigur ca va v-a fi de folos!:)


P.S.: Urmeaza si "Chipul Mamei" tot carte audio, speram sa iasa cat mai curand de la fabrica de c.d.-uri!:)

Doamne ajuta!

2 comentarii:

  1. ma bucur ca ti-am descoperit blogul. ma numesc andreea si am cumparat Fabiola de la o librarie si am devorat-o din prima. la inceput credeam ca va fi muzica dar cand am inceput sa ascult mi-a starnit interesul si am ascultat-o toata odata! e ceva extraordinar si unic ce ati facut! felicitari pt rolul tau, mi-a placut foarte mult interpretarea. am citit si cartea dupa ce v-am ascultat, dar parca e altfel cand asculti, parca te implica emotional. ati regizat-o super, si muzica si tot. felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ma bucur si-ti multumesc ptr mesaj. Am uitat sa spun dar voi posta putin mai tarziu ptr ca acum sunt pe picior de plecare:) ca urmeaza si "CHIPUL MAMEI" :) Eu unul abia astept sa iasa :)

    RăspundețiȘtergere